Tarkastuslautakunta, kokous 1.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Arviointisuunnitelma valtuustokaudelle 2023–2026 ja tilintarkastuspalvelujen kilpailutus

IUHVADno-2023-458

Perustelut

Tarkastuslautakunnan tulee suunnitella, koordinoida ja laatia valtuustokauden 2023-2026 arviointikertomus.

Hallintosäännön 88 §:n mukaan tarkastuslautakunnan tehtävänä on kilpailuttaa tilintarkastusyhteisön valinta ja tehdä aluevaltuustolle ehdotus valittavasta tilintarkastusyhteisöstä sekä valvoa tilintarkastussopimuksen noudattamista. Tilintarkastusyhteisö voidaan valita enintään 6 tilikauden hallinnon ja talouden tarkastamista varten. 

Tilintarkastuksen kilpailutukseen sisältyy varsinainen tilintarkastus ja tarkastuslautakunnan tukipalvelut. Tilintarkastusyritykseltä pyydetään tarjous kokoussihteeripalveluista sekä arviointisuunnitelman ja arviointikertomuksen laadinnan koordinoinnista ja laadinnasta. 

Lisäksi kilpailutuksessa varataan arvioon perustuva osuus hanketarkastuksille tarvittaessa (erilliset toimeksiannot ja laskutus), jotka laskutetaan toteutuneen mukaan. 

Ehdotus

Puheenjohtaja:

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tarkastuslautakunta käynnistää tilintarkastuksen kilpailutuksen ja päättää kriteerit kilpailutukselle.

Päätös

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen tarkastuslautakunta päätti yksimielisesti käynnistää tilintarkastuksen kilpailutuksen valmistelun.


Muutoksenhaku

 

Päätökseen, joka koskee vain asian valmistelua tai täytäntöönpanoa, ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä aluevalitusta.

Sovelletaan lakia hyvinvointialueesta, lainkohta: § 141.