Revisionsnämnden, möte 22-11-2023

Protokollet är granskat

§ 81 Respons på utvärderingsberättelse för år 2022

IUHVADno-2023-1261

Tidigare behandling

Beskrivning

Beredning och ytterligare uppgifter: förvaltningsdirektör Camilla Söderström, 
camilla.soderstrom1(at)itauusimaa.fi

Välfärdsområdesstyrelsen beslutade 14.9.2023 § 231 att remittera ärendet för ny beredning för att få specificerade svar. 

Bemötandena har kompletterats gällande de rekommendationer som finns på sidorna 3 och 4 (tillägget antecknat med röd text): 

  • Vi rekommenderar att man genomför en kundnöjdhetsenkät i vilken man utreder hur kommunikationen har nått ut till kunderna och hur personalen har upplevt den interna kommunikationen. 
  • Vi rekommenderar att välfärdsområdesstyrelsen utreder om effekterna av att avtal inom tredje sektorn inte förnyades har utvärderats. 

Beslutsförslag

Välfärdsområdesdirektören: 

Välfärdsområdesstyrelsen godkänner bifogade bemötande med anledning av de iakttagelser och rekommendationer som framförts i utvärderingsberättelsen för år 2022 och skickar det till revisionsnämnden och vidare till välfärdsområdesfullmäktige för kännedom. 

Beslut

Beslutades enligt beslutsförslaget.

Beskrivning

Beredning och ytterligare uppgifter: förvaltningsdirektör Camilla Söderström, 
camilla.soderstrom1(at)itauusimaa.fi

Beslutsförslag

Välfärdsområdesdirektör: 

Östra Nylands välfärdsområdesfullmäktige antecknar för kännedom bemötande gällande utvärderingsberättelsen för år 2022.  

Beslut

Antecknades för kännedom.

Beskrivning

Välfärdsområdesstyrelsen har på sitt möte 28.9.2023 godkänt bifogade bemötande med anledning av de iakttagelser och rekommendationer som framförts i utvärderingsberättelsen för år 2022 och skickat det till revisionsnämnden och vidare till välfärdsområdesfullmäktige för kännedom. 

Beslutsförslag

Revisionsnämnden för Östra Nylands välfärdsområde antecknar för kännedom bemötande gällande utvärderingsberättelsen för år 2022.  

Beslut

Revisionsnämnden för Östra Nylands välfärdsområde antecknade för kännedom bemötande gällande utvärderingsberättelsen för år 2022.  


Sökande av ändring

Omprövning får inte begäras eller kommunalbesvär anföras i fråga om beslut som endast gäller beredning eller verkställighet.

Lagrum: § 141 lagen om välfärdsområdet.