§ 6 Fysioterapeutin valinta, lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut

Lataa 

IUHVADno-2023-3935

Päätöspäivämäärä

13.11.2023

Päätöksen tekijä

Palveluvastaava, lääkinnälliset palvelut

Päätöksen peruste

Hakemuksen ja haastattelun pohjalta suoritettiin kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus fysioterapeutin tehtävään. Fysioterapeutin toimeen valitaan fysioterapeutti Saana Rutila. Hakija on pätevä ja täyttää hakemuksen edellytykset. Haastattelun perusteella hakija omaa hyvät valmiudet tehtävään.


Toimivalta: Hallintosääntö 53 §

Kuvaus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella, lääkinnällisen kuntoutuksen palveluissa on ollut haettavana 17-31.10.2023 fysioterapeutin määräaikainen/osa-aikainen, 50% toimi (ulkoinen haku). Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus (JulkiTerhikki). Perehtyneisyys monipuolisesti fysioterapeutin työhön ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Lisäksi tehtävässä edellytetään monipuolistakokemusta kuntoutustyöstä kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Molempien kotimaisten kielten hyvää suullista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää kirjallista taitoa.

Hakuajan puitteissa jätettiin yksi hakemus. Hakija kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijana toiminut lääkinnällisen kuntoutuksen esihenkilö Tina Carlsson.

Tehtäväkohtainen palkka 2843,11 €/kk
Hinnoittelutunnus 01HOI030
Kustannuspaikka 4617 Fysioterapia Loviisa
Yleistyöaika 38,25 h/vk

Päätös

Saana Rutila valitaan fysioterapeutin toimeen 1.12.2023 lähtien.

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

Allekirjoitus

Roope Tyynelä, palveluvastaava, lääkinnällinen kuntoutus

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue