§ 1 Pelastuslaitoksen matkamääräys 2023

Lataa 

IUHVADno-2023-5

Päätöspäivämäärä

5.1.2023

Päätöksen tekijä

Pelastusjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 32 § / Toimialajohtaja

Kuvaus

Esimiehen tulee tehdä kirjallinen matkamääräys kalenterivuosittain virkamatkojen suorittamisesta.

Tällaisia ovat esimerkiksi Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen yhteistyökumppaneiden, kuten valtion viranomaisten tai yhteisöjen järjestämät kokoukset ja seminaarit. Mikäli kyseessä on ulkomaille suuntautuva virkamatka, poissaoloanomuslomake on täytettävä ja toimitettava hyväksyttäväksi ennen matkaa.

Virka- ja toimitusmatka on tehtävä niin lyhyessä ajassa ja vähin kokonaiskustannuksin, kuin mahdollista, ottaen huomioon matkan ja hoidettavien tehtävien tarkoituksenmukainen suorittaminen. Ensisijaisesti virkamatka on tehtävä virka-autolla, jos se on kokonaistaloudellisesti järkevää.

 

 

Päätös

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen vastuualuepäälliköt, eli riskienhallintapäällikkö, pelastuspäällikkö, ensihoitopäällikkö ja hallintopäällikkö voivat tehdä virkamatkoja tehtävänkuvaansa kuuluvien tehtävien hoitamiseksi kotimaassa.


Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen pelastustoimen vastuualueen paloinsinöörit, palomestarit, viestimestari, kalustomestari ja kalustonhoitajat voivat tehdä virkamatkoja tehtäväkuvaan kuuluvien tehtävien hoitamiseksi kotimaassa.


Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen johdon vastuualueen valmiuspäällikkö, toimistosihteerit, ict-asiantuntija, toimintakykykoordinaattori voivat tehdä virkamatkoja tehtäväkuvaan kuuluvien tehtävien hoitamiseksi kotimaassa.


Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen riskienhallinnan vastuualueen paloinsinöörit ja palotarkastajat voivat tehdä virkamatkoja tehtävänkuvaansa kuuluvien tehtävien hoitamiseksi kotimaassa.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoidon vastuualueen ensihoitomestari voi tehdä virkamatkoja tehtävänkuvaansa kuuluvien tehtävien hoitamiseksi kotimaassa.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

Allekirjoitus

Peter Johansson, pelastusjohtaja

Organisaatiotieto

Pelastustoimi