§ 21 Valinta keittäjän vakituiseen toimeen Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ruokapalveluihin

Lataa 

IUHVADno-2024-2684

Päätöspäivämäärä

28.6.2024

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Toimivalta: Hallintosääntö 52 §

Sovellettu oikeusohje: Työsopimuslaki

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot:
ruokapalvelupäällikkö Helena Jokinen
etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ruokapalvelujen keittäjän vakituinen toimi on ollut haettavana Askolan Mäntyrinteen palvelutalon keittiöön 12.6. – 26.6.2024 Rekrytointi.com, Työmarkkinatori.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on keittiöalan ammattitutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetään hygieniapassia. Hyvät vuorovaikutustaidot, palveluhenkinen asenne ja IT-osaaminen sekä työkokemus katsotaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin kaksi hakemusta. Kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista kaksi kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijoina toimivat ruokapalvelupäällikkö Helena Jokinen ja ruokapalveluesihenkilö Paulina Muca. Hakemuksien sekä haastattelujen pohjalta on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus keittäjän tehtävään.

Keittäjän toimeen valitaan Sari Leppä. Valitun ansioiksi katsotaan kelpoisuuden lisäksi vahva paikallinen työkokemus. Työ alkaa 20.7.2024.

Tehtäväkohtainen palkka: 2330,16 euroa /kk

hinnoittelutunnus: H2RUO05A

Koeaika: 6 kk

Päätös

Päätän valita Sari Lepän keittäjän vakituiseen toimeen 20.7.2024 alkaen. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2330,16 euroa/kk (hinnoittelutunnus H2RUO05A).



*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

Allekirjoitus

Lilian Andergård-Stenstrand, vs. hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue