§ 357 Curion Oy:lta hankittava suun terveydenhuollon Pop up-toiminnan kuljetuspalvelu Loviisan ja Lapinjärven alueelle

Lataa 

IUHVADno-2024-2647

Päätöspäivämäärä

26.6.2024

Päätöksen tekijä

Sosiaali- ja terveysjohtaja

Päätöksen peruste

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosäännön 22 §:n mukaan toimialajohtaja päättää toimialansa alle 500 000 euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista, sekä niitä koskevista hankintaoikaisuista.

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: 
tulosyksikköpäällikkö Sanna Räsänen
etunimi.sukunimi2(at)itauusimaa.fi

 

Hankintamenettely ja ennakoitu arvo 

Julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) 25 §:n mukaan kansallinen kynnysarvo tavara- ja palveluhankinnoissa on kuusikymmentätuhatta (60 000) euroa.

Hankinnan ennakoitu arvo on kaksikymmentänyksituhattaneljäsataaviisikymmentä (21 450) euroa, alv 0 %. Näin ollen hankintalaki ei tule sovellettavaksi hankintaan. Hankinnan arvo on laskettu sopimuskauden mukaan.

 

Hankinnan tausta ja kuvaus

Suun terveydenhuollon Pop up hammashoito eli liikuteltavan suunhoidonyksikön tekemät hammastarkastukset ovat käynnistymässä itäisellä alueella asteittain. Ensin käynnistetään Pop up toiminta jo aiemmin sovituissa kouluissa ja sitä on tarkoitus laajentaa myöhemmin. Pop up hammashoidossa tehdään määräaikaiset suun terveystarkastukset kolmas ja viides luokkalaisille. Toimintaan tarvittavien hammashoidon tarvikkeiden (hoitoyksikkö, hoitotuoli ja hoitotarvikkeet pakattuina laatikoihin) siirtämiseen paikasta toiseen tarvitaan kuljetuspalvelua.

Hyvinvointialue on kilpailuttamassa kaikki kuljetuspalvelunsa, joten siksi hoitolaitteiden siirtojen sopimuskaudeksi on sovittu vain 1.9.-31.12.2024.

Päätös

Päätän että, Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hankkii Curion Oy:ltä tässä päätöksessä edellä tarkemmin määritellyn palvelun edellä kuvatussa laajuudessa ja perustein.

Sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan allekirjoittamalla erillinen sopimusasiakirja.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Annika Immonen, sosiaali- ja terveysjohtaja 

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue