§ 11 Täyttämättäjättämispäätös, terveyskeskuslääkärin vakituinen virka

Lataa 

IUHVADno-2024-2616

Päätöspäivämäärä

25.6.2024

Päätöksen tekijä

Tulosyksikköpäällikkö, terveysasemapalvelut

Päätöksen peruste

Toimivalta: Hallintosääntö 52 §

Kuvaus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemapalveluiden terveyskeskuslääkärin vakituinen virka on ollut haettavana 18.3-10.5.24 Laura.fi, Kuntarekry.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla sekä TE-palveluiden Työmarkkinatori-alustalla. Virkalääkäriä etsittiin lähinnä Askolan toimipisteeseen Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Kielitaitovaatimuksena virkaan on yhden kotimaisen kielen hyvä taito sekä suullisesti että kirjallisesti ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.) sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetään yhden kotimaisen kielen hyvää taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista.

Hakuajan puitteissa jätettiin yksi hakemus. Koska hakija ei täyttänyt riittävän hyvin tehtävälle asetettuja vaatimuksia, päätetään vakinainen toimi/virka jättää toistaiseksi täyttämättä ja hoidetaan määräaikaisin järjestelyin.

Lain kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta (304/2003) 4 §:n mukaan virka voidaan jättää täyttämättä, jollei kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa ole tai viran täyttävä viranomainen katsoo siihen olevan perustellun syyn.

Päätös

Koska kukaan hakijoista ei täyttänyt riittävän hyvin tehtävälle asetettuja vaatimuksia, päätän, että vakinainen toimi/virka jätetään toistaiseksi täyttämättä.

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Päivi Sippula, tulosyksikköpäällikkö (terveysasemapalvelut)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue