§ 17 Suunnittelijan valinta konserni- ja strategiapalveluihin

Lataa 

IUHVADno-2024-2504

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Kehittämisjohtaja

Päätöksen peruste

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hallintosäännön 52 §:n mukaan toimialajohtaja, vastuualuejohtaja, tulosyksikön päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Vakituisiin palvelussuhteisiin ottamisessa noudatetaan periaatetta, jossa päätösvalta siirtyy yhden johtamistason ylöspäin.

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: kehittämisjohtaja Katja Blomberg, etunimi.sukunimi@itauusimaa.fi

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen konserni- ja strategiapalveluissa on ollut haussa suunnittelijan määräaikainen toimi ajalle 1.8.2024 - 31.12.2025. Julkinen hakuilmoitus on julkaistu 31.5.2024 ja hakuaika on päättynyt 14.6.2024.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. tiedonkeruu, seuranta, analysointi, raportointi ja TKI-toiminta. Tehtävä edellyttää vahvaa yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä konserni- ja strategiapalvelujen muiden yksiköiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää yhden kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Viikkotyöaika on 36,25 h.

Hakuajan päättymiseen mennessä avoinna olevaan paikkaan tuli 26 hakemusta. Neljä (4) kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa haastateltiin. Haastattelijoina toimivat suunnittelija Nina Nyholm ja kehittämisjohtaja Katja Blomberg. 

Hakemukseen, haastatteluun ja aiempaan työkokemukseen perustuvan kokonaisharkinnan perusteella avoinna olevaan paikkaan soveltuvimmaksi hakijaksi katsotaan Elli Uusikoski. Hän on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja valtiotieteiden maisteri sosiaali- ja terveystutkimuksen ja johtamisen maisteriohjelmasta. Hänellä on pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuollosta. Lisäksi Elli Uusikoskella on hyvät valmiudet työhön, joka edellyttää oma-aloitteisuutta. Hänellä on yhden kotimaisen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä ymmärtäminen. Valintaperusteena pidetään kokemusta suunnittelijan työhön kuuluvien tehtävien hoitamisesta, sosiaali- ja terveysalan monipuolista kokemusta, kokemusta työskennellä eri sidosryhmien kanssa ja motivoituneisuutta suunnittelijan tehtävän kehittämiseen.

Varalle valitaan sairaanhoitaja YAMK sosiaali- ja terveyspalvelujen digiasiantuntija Mari Makkonen. Myös hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus erilaisista sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä ja kehittämisestä. Vahvuutena hänellä on eri järjestelmien ja digitaitojen hallinta.

Päätös

Päätän, että terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK ja valtiotieteiden maisteri Elli Uusikoski valitaan suunnittelijan määräaikaiseen toimeen 12.8.2024 alkaen. Tehtävään valitun koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 3579,33 €. Varalle valitaan sairaanhoitaja YAMK Mari Makkonen.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Katja Blomberg, kehittämisjohtaja

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue