§ 4 Määräaikaisen sosiaaliohjaajan toimen täyttäminen HyVä-digi-palvelussa

Lataa 

IUHVADno-2024-2481

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Sosiaalityön johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 52 Toimialajohtaja, vastuualuejohtaja, tulosyksikön päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: 
sosiaalityön johtaja, Hanna Kaunisto
palveluvastaava (HyVä-digi) Enni Juusela
etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella HyVä-digi-palvelussa on ollut haettavana 2 sosiaaliohjaajan määräaikaista toimea ajalla 28.5-11.6.2024. Hakuilmoitus on julkaistu Laura-rekrytointijärjestelmässä Laura.fi sekä Kuntarekry.fi, Duunitori.fi ja oikotei.fi-sivustoilla sekä TE-palveluiden Työmarkkinatori -alustalla.

Sosiaaliohjaajan tehtävien kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin kelpoisuus sekä Valviran ammattihenkilölaillistus. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi eduksi luetaan ruotsin kielen taito.

Avoimiin toimiin tuli hakemuksia yhtensä 38, joista kelpoisuusehdot täytti 34 hakijaa. Haastatteluun kutsuttiin 9 hakijaa. Kaksi hakijaa veti hakemuksensa pois valintavaiheessa.

Haastattelijoina toimivat sosiaalityön johtaja Hanna Kaunisto ja HyVä-digin palveluvastaava Enni Juusela. Hakemusten ja haastattelujen pohjalta on tehty kokonaisarvio, jossa on huomioitu kelpoisuuden lisäksi hakijan aikaisempi työkokemus sosiaalialalta sekä hakijan kiinnostus ja vahvuudet digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Myös hakijoiden valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn arvioitiin haastattelujen perusteella.

Sosiaaliohjaajan määräaikaiseen toimeen ajalle 5.8.2024-31.12.2025 ehdotetaan valittavaksi Heidi Puurtinen.

Heidi Puurtisen ansioina olivat muodollisen kelpoisuuden lisäksi erityisesti monipuolinen työkokemus sekä tehtävään soveltuvat lisäkoulutukset ja mm. opinnäytetyö digitaalisten palvelujen kehittämisestä sosiaalihuollossa.

Tehtäväkohtainen palkka: 3028,39 €/ kk.
Hinnoittelutunnus: S3SVA100
Koeaika: 6 kk

Päätös

Päätän valita HyVä-Digin sosiaaliohjaajan määräaikaiseen toimeen ajalle 5.8.2024-31.12.2025 sosionomi Heidi Puurtisen. Tehtävän hinnoittelutunnus on S3SVA100 ja tehtäväkohtainen palkka on 3028,39 €/ kk.  Koeaika on 6 kk.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Hanna Kaunisto, hoitotyön johtaja

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue