§ 6 Valintapäätös, lähihoitajan toimi

Lataa 

IUHVADno-2024-2485

Päätöspäivämäärä

20.6.2024

Päätöksen tekijä

Tulosyksikköpäällikkö, terveyskeskussairaala

Päätöksen peruste

Toimivalta: Hallintosääntö 53 §

Kuvaus

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen terveyskeskussairaalapalvelujen Lähihoitajan vakituinen toimi on ollut haettavana (11.4-25.4.2024) Rekrytointi.com, Työmarkkinatori.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai aikaisempi perushoitajantutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää taitoa. Perehtyneisyys sairaalaosasto työhön, sekä kokemus kuntouttavasta hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin yhdeksän hakemusta. Kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista kahdeksan kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijoina toimivat osastonhoitaja Mikael Helander ja apulaisosastonhoitaja Maria Acquah. Hakemuksien sekä haastattelujen pohjalta on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus lähihoitajan tehtävään.

Lähihoitajan toimeen valitaan lähihoitaja Natalia Belbe. Valitun ansioiksi katsotaan kelpoisuuden lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot työyhteisössä, sekä hyvällä tasolla oleva kuntouttava työote työssään. Hakijalla on hyvä kokemus sekä laaja osaaminen akuuttivuodeosastolla työskentelystä.

Päätös

Lähihoitajan toimeen valitaan Natalia Belbe 01.06.2024 alkaen. Koeaika 6 kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2576, 38€/kk.

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Pia Hellman, tulosyksikköpäällikkö (terveyskeskussairaalapalvelut)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue