§ 8 Valintapäätös, terveydenhoitajan määräaikainen toimi

Lataa 

IUHVADno-2024-2486

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Palveluvastaava, neuvola- ja opiskeluhuolto

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 52 §

Sovellettu oikeusohje: Työsopimuslaki

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: Tina Sihvo, vastaava terveydenhoitaja, etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen Terveydenhoitajan määräaikainen toimi ajalle 3.6.24-31.12.2025 on ollut haettavana 26.4.-12.5.2024 Laura.fi, Kuntarekry.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla sekä TE-palveluiden alustalla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto ja Valviran laillistus sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Monipuolinen osaaminen ja työkokemus lasten ja nuorten neuropsykiatrisesta hoitotyöstä luetaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin 3 hakemusta. Kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista 3 kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijoina toimivat vastaava terveydenhoitaja Satu Pulkkinen, vs. vastaava terveydenhoitaja Marjo Karppinen ja vs. palveluvastaava Tina Sihvo. Hakemuksien sekä haastattelujen pohjalta on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus terveydenhoitajan tehtävään.

Terveydenhoitajan määräaikaiseen toimeen valitaan terveydenhoitaja Elisa Pennanen. Valitun ansioiksi katsotaan kelpoisuuden lisäksi monipuolinen kokemus terveydenhoitajan itsenäisestä työstä sekä YAMK-koulutuksen kautta tullut tieto/osaaminen digitalisaatiosta, palveluiden kehittämisestä ja projektijohtamisen sertifikaatti. Lisäksi valitulla on hakijoista paras ruotsinkielentaito.

Päätös

Päätän, että Elisa Pennanen valitaan terveydenhoitajan määräaikaiseen toimeen 5.8.2024 alkaen. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 3089,45€.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

Allekirjoitus

Marjo Karppinen, palveluvastaava (neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue