§ 9 Valintapäätös, sosiaaliohjaajan toimi sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Lataa 

IUHVADno-2024-2383

Päätöspäivämäärä

17.6.2024

Päätöksen tekijä

Tulosyksikköpäällikkö, lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 52 §

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: Salli Nivamo, vs. esihenkilö, sosiaali- ja kriisipäivystys, etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen lasten-, nuorten ja perheiden palvelujen sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikössä on ollut haettavana vakituinen sosiaaliohjaajan toimi ajalla 15.5.-29.5.2024 Laura.fi, Kuntarekry.fi sekä TE-palveluiden Työmarkkinatori-alustalla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK tutkinto ja Valviran ammattihenkilölaillistus sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetään hyvää yhden kotimaisen kielen taitoa ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Perehtyneisyys sosiaali- ja kriisipäivystystyöhön ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin viisi hakemusta. Kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista kolme kutsuttiin haastatteluun. Kaksi hakijaa veti hakemuksensa pois. Haastattelijoina toimivat sosiaali- ja kriisipäivystyksen vs. esihenkilö Salli Nivamo ja vs. tulosyksikköpäällikkö Kaija Kurkela. Hakemuksien sekä haastattelujen pohjalta on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus sosiaaliohjaajan tehtävään.

Sosiaaliohjaajan toimeen valitaan sosionomi AMK Taina Pettersson. Valitun ansioiksi katsotaan kelpoisuuden lisäksi laaja työkokemus lapsiperhepalveluiden kentältä, sekä työkokemus sosiaali- ja kriisipäivystystyöstä.

Päätös

Päätän, että Taina Pettersson valitaan sosiaaliohjaajan toimeen 5.8.2024 alkaen. Koeaikaa ei ole. Tehtäväkohtainen palkka on 3028,39 €/kk.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

Allekirjoitus

Kaija Kurkela, vs. tulosyksikköpäällikkö (lasten, nuorten ja perheiden palvelut)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue