§ 8 Valintapäätös, sosiaalityöntekijän määräaikainen virka lastensuojeluun

Lataa 

IUHVADno-2024-2283

Päätöspäivämäärä

18.6.2024

Päätöksen tekijä

Palveluvastaava, lastensuojelu

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 52 §

Sovellettu oikeusohje: Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta.

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: Susann Holst, lastensuojelun ja jälkihuollon johtava sosiaalityöntekijä, etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen lastensuojelun sosiaalityöntekijän vakituinen virka on ollut haettavana neljä kertaa ajalla 20.2 – 2.6.2024 Laura.fi, Kuntarekry.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla sekä TE-palveluiden Työmarkkinatori-alustalla.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen kelpoisuus sekä Valviran ammattihenkilölaillistus että soveltuvuus virkaan. Lisäksi edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa. Työ on liikkuvaa ja ajokortti sekä oman auton käyttö on tehtävässä välttämätöntä.

Hakuajan puitteissa jätettiin 4 hakemusta, joista 1 kpl täytti kelpoisuusvaatimukset ja 1 täytti sijaispätevyyden kelpoisuusvaatimukset.  Kelpoisuus- ja sijaiskelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista 2 kutsuttiin haastatteluun. Yksi hakija veti hakemuksensa pois haastattelun jälkeen. Haastattelijoina toimivat johtava sosiaalityöntekijä Susann Holst ja palveluvastaava Mika Himanka. Hakemusten, ansiovertailun sekä haastatteluiden perusteella on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus sosiaalityöntekijän tehtävään.

Sosiaalityöntekijän virkaan ehdotetaan valittavaksi määräajaksi valtiotieteiden kandidaatti Taina-Maaria Heikkilä.

Päätös

Päätän, että Taina-Maaria Heikkilä valitaan sosiaalityöntekijän virkaan määräajaksi 10.6-31.12.2024. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 4009,35 €/kk virkasuhteen alkaessa.
 

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

Allekirjoitus

Mika Himanka, palveluvastaava (lastensuojelu)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue