§ 7 Täyttämättäjättämispäätös, sairaanhoitajan vakituinen toimi

Lataa 

IUHVADno-2024-2371

Päätöspäivämäärä

13.6.2024

Päätöksen tekijä

Palveluvastaava, neuvola- ja opiskeluhuolto

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 52 §

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: Satu Pulkkinen, vastaava terveydenhoitaja, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, etunimi.sukunimi(at)itauusimaa.fi

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen sairaanhoitajan kaksi vakituista toimea on ollut haettavana 3-25.4.2024 Laura.fi, Kuntarekry.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla sekä TE-palveluiden Työmarkkinatori-alustalla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto ja Valviran laillistus sekä soveltuvuus tehtävään. Valitulla on oltava terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Monipuolinen osaaminen ja työkokemus lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä luetaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin viisi hakemusta. Kaksi hakijaa perui hakemuksensa, kolmella kelpoisuusehdot eivät täyttyneet kokonaan. Koska kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ollut, päätetään vakinaiset toimet jättää toistaiseksi täyttämättä.

Lain kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta (304/2003) 4 §:n mukaan virka voidaan jättää täyttämättä, jollei kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa ole tai viran täyttävä viranomainen katsoo siihen olevan perustellun syyn.

Päätös

Koska kelpoisuusehtoja täyttäviä hakijoita ei ollut, päätän, että vakinaiset toimet jätetään toistaiseksi täyttämättä.

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

Allekirjoitus

Marjo Karppinen, palveluvastaava (neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto)

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue