§ 64 Valintapäätös, hoiva-avustajan määrä-aikainen sijaisuus, ikääntyneiden asumispalvelut

Lataa 

IUHVADno-2024-1755

Päätöspäivämäärä

25.4.2024

Päätöksen tekijä

Palveluvastaava, tehostettu palveluasuminen

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 52 §

Kuvaus

Valmistelu ja lisätiedot: Katarina Gustafsson, palveluvastaava, ikääntyneiden asumispalvelut
katarina.gustafsson@itauusimaa.fi

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ikääntyvien palvelujen hoiva-avustajan vakituinen toimi on ollut haettavana 12.3-26.3.2024 Rekrytointi.com, Työmarkkinatori.fi, Jobly.fi, Duunitori.fi ja Oikotie.fi -sivustoilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävänimikkeen mukainen tutkinto ja Valviran ammattihenkilölaillistus sekä soveltuvuus tehtävään sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytetääntoisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Perehtyneisyys hoiva-avustajan työhön ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Hakuajan puitteissa jätettiin 5 hakemusta. Kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista 2 kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijoina toimivat lähihoitaja Saija Skogster ja esihenkilön sijainen Kirsi Kiiski. Hakemuksien sekä haastattelujen pohjalta on suoritettu kokonaisarvio. Kokonaisarviossa on huomioitu kelpoisuus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan vahvuudet ja sopivuus tehtävään.

Hoiva-avustajan määrä-aikaiseen sijaisuuteen valitaan perhehoitajana toiminut Tiina Härmaste. Valitun ansioiksi katsotaan kelpoisuuden lisäksi kokemus vanhusten avustamisesta. Lisäksi valitulla on tarkoitus kouluttautua hoiva-avustajaksi oppisopimuksella.

 

 

Päätös

Hoiva-avustajan määrä-aikaiseen sijaisuuteen valitaan Tiina Härmaste ajalle 16.4.2024-30.6.2025. Koeaika 6 kuukautta.

 

 

*** Tämä asiakirja on sähköisesti allekirjoitettu ***

 

 

Allekirjoitus

Katarina Gustafsson, palveluvastaava, ikääntyneiden asumispalvelut

Organisaatiotieto

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue